zalando.nl Status op dit moment

Lukt het je niet zalando.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van zalando.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit zalando.nl

zalando.nl Actuele storingen

zalando.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op zalando.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als zalando.nl niet lijkt te werken?

Als zalando.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor zalando.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (18.173.121.55) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als zalando.nl inderdaad niet werkt?

Als zalando.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.zalando.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met zalando.nl

Gefrustreerd omdat zalando.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van zalando.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van zalando.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in zalando.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als zalando.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (18.173.121.55) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingen



onderbreking
storing


Hans Michels
Down - 314 days ago
posted: 30/01/23

Hallo, IK kan al twee dagen niet op jullie website inloggen. Zowel niet vanaf mijn prive PC als ook niet vanaf mijn PC op het werk. Graag advies hoe dit op te lossen. Ik krijg, als ik een nieuw wachtwoord aanvraag de volgende foutmelding: Sorry, er gaat iets fout, maar we werken eraan. Probeer het later opnieuw. 18.7e19dd58.1675101594.2893e42

  Rate zalando.nl

  zalando.nl has been rated 2.3 out of 5 based on 4 vote(s) and 1 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore zalando.nl

  100

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  ing.nl - 51 mins ago
  rtvnh.nl - 1 hours ago
  mindef.nl - 1 hours ago
  mwp.nl - 2 hours ago
  rnw.nl - 2 hours ago

  Sites Facing Disruption

  zara.com - 29 mins ago
  huren.nl - 1 hours ago
  farmaline.be - 1 hours ago
  gaspedaal.nl - 2 hours ago
  bet365.com - 3 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  myfitnesspal.com - 2 mins ago
  exactonline.nl - 6 mins ago
  exactonline.nl - 6 mins ago
  mail.ru - 10 mins ago
  wehkamp.nl - 12 mins ago