vi.nl Status op dit moment

Lukt het je niet vi.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van vi.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit vi.nl

vi.nl Actuele storingen

vi.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op vi.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als vi.nl niet lijkt te werken?

Als vi.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor vi.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (34.111.44.161) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als vi.nl inderdaad niet werkt?

Als vi.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.vi.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met vi.nl

Gefrustreerd omdat vi.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van vi.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van vi.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in vi.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als vi.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (34.111.44.161) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Martin
Down - 446 days ago
posted: 17/03/22

Ik kijk VI Vandaag meestal achteraf via Ziggo. Echter sinds maandag kan ik het programma niet meer direct laden. Er gebeurt niets. Als ik het programma voor VI Vandaag start en door alle reclames ben dan kom ik vanzelf bij VI terecht maar dit lijkt me niet juist. Enig idee wat het probleem is?

  Rate vi.nl

  vi.nl has been rated 2.3 out of 5 based on 4 vote(s) and 1 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore vi.nl

  99

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  vu.nl - 39 secs ago
  tui.nl - 33 mins ago
  n85.bullchat.nl - 53 mins ago
  skynetblogs.be - 2 hours ago
  pnc.com - 3 hours ago

  Sites Facing Disruption

  filmfan.nl - 9 mins ago
  autotrack.nl - 53 mins ago
  zara.com - 1 hours ago
  jumbo.nl - 3 hours ago
  dela.nl - 4 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  vu.nl - 39 secs ago
  bonprix.nl - 1 mins ago
  dhl.nl - 2 mins ago
  citrixonline.com - 4 mins ago
  mondialrelay.be - 5 mins ago