bpost.be Status op dit moment

Lukt het je niet bpost.be te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van bpost.be en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit bpost.be

bpost.be Actuele storingen

bpost.be Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op bpost.be een storing is?

V: Wat moet ik doen als bpost.be niet lijkt te werken?

Als bpost.be online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor bpost.be.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (193.191.180.79) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als bpost.be inderdaad niet werkt?

Als bpost.be inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.bpost.be, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met bpost.be

Gefrustreerd omdat bpost.be offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van bpost.be direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van bpost.be direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in bpost.be forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als bpost.be offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (193.191.180.79) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Leo Konings
Down - 190 days ago
posted: 21/08/23

IK GERAAK NIET BINNEN BIJ DE KLANTENDIENST, NIET OK!!! foutmelding 4235765804325557066 bij het inloggen in de mobile app. wat moet ik doen? Een betaling v iemand is onderweg ik moet weten of dit aangekomen is, moet hun gekocht goed versturen?

Paul De Caluwe/Monique De Groote
Comment from Belgium - 1886 days ago
posted: 29/12/18

Vandaag voorstel tot giftcard bij Bol.comvoor kost 0,75 Eur van BPost storing ontvangen ??? dit wegens verloren pakketje Klantennr BE-20184574125_BE26 is dit een e-mail van jullie?

  Rate bpost.be

  bpost.be has been rated 2.3 out of 5 based on 4 vote(s) and 2 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore bpost.be

  97

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  pepper.nl - 34 mins ago
  cloudfront.net - 2 hours ago
  hotels.com - 2 hours ago
  irisnet.be - 3 hours ago
  wisselringen.nl - 3 hours ago

  Sites Facing Disruption

  mediacourant.nl - 2 hours ago
  vakantiediscounter.nl - 2 hours ago
  kinepolis.be - 2 hours ago
  promo-code.nl - 5 hours ago
  eurasia-art.nl - 6 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  expedia.com - 2 mins ago
  otto.nl - 21 mins ago
  postcode.nl - 31 mins ago
  pepper.nl - 34 mins ago
  alice.it - 38 mins ago