blog.nl Status op dit moment

Lukt het je niet blog.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van blog.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit blog.nl

blog.nl Actuele storingen

blog.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op blog.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als blog.nl niet lijkt te werken?

Als blog.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor blog.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (172.67.69.241) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als blog.nl inderdaad niet werkt?

Als blog.nl inderdaad offline is kun je:

  1. Alternatieve URLs proberen zoals m.blog.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

  2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

  3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

  4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met blog.nl

Gefrustreerd omdat blog.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van blog.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van blog.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in blog.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als blog.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (104.26.12.29) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Rate blog.nl

blog.nl has been rated 2.3 out of 5 based on 4 vote(s) and 0 users reviewed this website.

Gezondheidsscore blog.nl

32

Sites waar op dit moment een storing is
Netherlands (Nederland)

postnl.nl - 16 mins ago
rnw.nl - 34 mins ago
n85.bullchat.nl - 38 mins ago
hogeschoolutrecht.nl - 1 hours ago
schoolttv.nl - 1 hours ago

Sites Facing Disruption

libelle.nl - 22 secs ago
autotrack.nl - 4 hours ago
filmfan.nl - 5 hours ago
gaspedaal.nl - 6 hours ago
dumpert.nl - 8 hours ago

Laatst gecontroleerde sites
Netherlands (Nederland)

libelle.nl - 22 secs ago
kaartje2go.nl - 4 mins ago
walmart.com - 12 mins ago
allekabels.nl - 15 mins ago
postnl.nl - 16 mins ago