vidaxl.nl Status op dit moment

Lukt het je niet vidaxl.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van vidaxl.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit vidaxl.nl

vidaxl.nl Actuele storingen

vidaxl.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op vidaxl.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als vidaxl.nl niet lijkt te werken?

Als vidaxl.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor vidaxl.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (104.16.87.50) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als vidaxl.nl inderdaad niet werkt?

Als vidaxl.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.vidaxl.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met vidaxl.nl

Gefrustreerd omdat vidaxl.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van vidaxl.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van vidaxl.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in vidaxl.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als vidaxl.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (104.16.88.50) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Martine Broeckx
Down in Belgium - 358 days ago
posted: 09/04/19

Ik kan niet op de link van mijn bestellingen kijken. Ik heb per ongeluk een bestelling 2 maal gedaan, en ik wil er 1 annuleren, maar ik kan niet op mijn bestellingen

Stekkerdoos
Down in Netherlands - 647 days ago
posted: 24/06/18

Artikelen besteld en betaald. GEEN orderbevestiging per e-mail. wordt nergens op gereageerd, ook restore settings komen niet binnen.

Dini Pest
Down in Netherlands - 656 days ago
posted: 15/06/18

Site werkt niet

  Rate vidaxl.nl

  vidaxl.nl has been rated 2 out of 5 based on 2 vote(s) and 3 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore vidaxl.nl

  98

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  n85.bullchat.nl - 12 mins ago
  uplay.ubi.nl - 55 mins ago
  smartschool.be - 4 hours ago
  clickbank.net - 8 hours ago
  m.praxis.nl - 8 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  leenbakker.nl - 11 secs ago
  wsj.com - 1 mins ago
  booking.com - 3 mins ago
  zamnesia.nl - 3 mins ago
  aktiesport.nl - 5 mins ago

  Laatste opmerkingen

  I cannot log in by Pinterest
  Tanja Sleddens Dielis
  rvo.nl
  Ik kan me niet aanmelden op de site voor de covid-19 regeling
  Maakt geen verbinding met Server
  Inloggen werkt niet
  Heidi Geldhof
  smartschool.be
  Ik heb al 3 dagen dat ik niet op smartschool kan via de laptop. Wel geraak ik op smartschool via gsm of tablet. Helaas kan ik dan geen oefeningen maken en verbeteren
  Henk Abbing
  basic-fit.nl
  Kan geen account aanmaken
  De fitbit app (op Nokia 6.1 draaiend op android 10) geeft aan dat fitbit.com niet beschikbaar is. Laatst nog een update gehad maar sindsdien werkt de app niet meer. Beetje vreemd als je deze app al een jaar gebruikt. Meer mensen met hetzelfde probleem?
  Sneyers Patrick
  twoo.com
  Kan niet meer op Twoo
  Enpassentforlife
  chess.com
  Aan de bovenkant van het schaakbord is er google rand was eerst niet zo vervelend. na een update tijd geleden is het schaakbord kleiner geworden. kan daar iets aan worden gedaan. verder wIl zeggen dat ik veel schaak omdat het kan . Ik vind het onbegrijpelijk dat je zo snel een penalty krijg bij een time out. ik ben heel tevreden met de site verder.
  Kan niet inloggen. Nieuw wachtwoord, maar dat werkt ook niet!! Andere browser: ook niet...