tripadvisor.nl Status op dit moment

Lukt het je niet tripadvisor.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van tripadvisor.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit tripadvisor.nl

tripadvisor.nl Actuele storingen

tripadvisor.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op tripadvisor.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als tripadvisor.nl niet lijkt te werken?

Als tripadvisor.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor tripadvisor.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (192.229.189.15) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als tripadvisor.nl inderdaad niet werkt?

Als tripadvisor.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.tripadvisor.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met tripadvisor.nl

Gefrustreerd omdat tripadvisor.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van tripadvisor.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van tripadvisor.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in tripadvisor.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als tripadvisor.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (192.229.162.112) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Linda Hoogerwerf
Down - 92 days ago
posted: 01/03/20

Werkt niet

  Rate tripadvisor.nl

  tripadvisor.nl has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 1 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore tripadvisor.nl

  99

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  twoo.com - 37 secs ago
  uplay.ubi.nl - 2 mins ago
  smartschool.be - 56 mins ago
  accuweather.com - 2 hours ago
  payment.buckaroo.nl - 2 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  greetz.nl - 37 secs ago
  twoo.com - 37 secs ago
  greetz.nl - 37 secs ago
  uplay.ubi.nl - 2 mins ago
  statcounter.com - 4 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Ik ben al 3 dagen bezig om in mijn account te komen krijg telkens de melding wachtwoord of gebruikersnaam is niet goed! wat een waardeloos bedrijf zeg service van niets. als bedrijf moet dit de zelfde dag oplossen! dit is geen service. ik ga dan ook weg bij dit bedrijf.
  Lilla Jantyik
  oanda.com
  Waarom werkt de site niet
  Wim Priems
  statcounter.com
  Geen verbinding. No connection with statcounter
  Leon Vd Zwet
  luckyday.nl
  Geef fout aan betalen
  Geen inlog mogelijk, komt steeds weer terug bij het startscherm. Cookies verwijderd ivm melding teveel omleidingen, andere browser geprobeerd, maar niets helpt. Volgens mij is de site gewoon down.
  Gerrit Koster
  statcounter.com
  SIte niet bereikbaar "teveel omleidingen"
  Ton Van Weeren
  statcounter.com
  Hello, I still don't have access to my account, I want to cancel my contract and get my money back. I will explain once more what the problem is when I enter my details, then another image will appear but still not in my account. I fill in my details again and I get the message user name or password is not correct, I requested a new password yesterday and activated it and it still does not work. My name is Ton van Weeren from the Netherlands. My username is TonvanWeeren. I hope you return my money soon. Sincerely, Ton van Weeren
  Niet bereikbaar
  Ik kan niet inloggen bij statcounter, is er een storing? Ook krijg ik de melding dat ik te vaak ben omgeleid
  Sandra
  unibet.be
  Kan niet storten