startpagina.nl Status op dit moment

Lukt het je niet startpagina.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van startpagina.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit startpagina.nl

startpagina.nl Actuele storingen

startpagina.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op startpagina.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als startpagina.nl niet lijkt te werken?

Als startpagina.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor startpagina.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (13.224.67.110) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als startpagina.nl inderdaad niet werkt?

Als startpagina.nl inderdaad offline is kun je:

  1. Alternatieve URLs proberen zoals m.startpagina.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

  2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

  3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

  4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met startpagina.nl

Gefrustreerd omdat startpagina.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van startpagina.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van startpagina.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in startpagina.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als startpagina.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (13.224.67.31) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Rate startpagina.nl

startpagina.nl has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 0 users reviewed this website.

Gezondheidsscore startpagina.nl

96

Sites waar op dit moment een storing is
Netherlands (Nederland)

smartschool.be - 1 hours ago
webhostingserver.nl - 5 hours ago
bluevision-dev.be - 7 hours ago
ce.cn - 8 hours ago
richje22.nl - 10 hours ago

Laatst gecontroleerde sites
Netherlands (Nederland)

hubspot.com - 1 secs ago
123inkt.nl - 59 secs ago
tennisdirect.nl - 3 mins ago
ebay.com - 4 mins ago
werkspot.nl - 5 mins ago

Laatste opmerkingen

Arno
voo.be
Alweer uitval van het internet. Lijkt een wekelijks terugkomend probleem te zijn
Olivier B
geenstijl.nl
Ipad 2 ios 9.35 weliswaar verouderd ,maar zonder java ( vanwege de overvloed aan advertenties en nieuwsgierige trackingprogrammaatjes) die Geen Stijl lieten crashen op de ipad ,nog wel te lezen . Nu dus niet meer . Het is vreemd en tegenstrijdig dat geen stijl wel altijd een grote mond heeft over vrijheden van de burger , maar als het erop aan komt het tegengestelde doet ! Op dit moment is een chinese , koreaanse en russische site beter bereikbaar dan Geenstijl en dat zegt mij genoeg over hoe het gesteld is in nederland met onze vrijheden .Dag !,het gaat u goed' ..
Unknown
habbo.nl
De website is niet toegankelijk ivm met een storing
Vervloet
bonprix.nl
Ik kom mijn winkelmandje niet in waardoor ik geen artikelen kan bestellen..
Site werkt niet
Ik kan niet inloggen.
02-08-2020: foto's zijn onzichtbaar. Dit is het geval bij mijn eigen advertenties en in advertenties van andere aanbieders op de site. Ook foto's in chat zijn niet zichtbaar.
J. Dr Vries
plus.nl
Hallo, Ik kan geen boodschappen meer selecteren en krijg een foutmelding. Ik denk een server probleem. Op de vaste computer gaat het wel goed maar op de mobiel niet. Als ik wel een artikel of product kan selecteren of meerdere dan krijg ik geen totaalprijs te zien maar pas als de bestelling is gedaan... Graag hoor ik van u of dit probleem al bekend is en hoe jullie dit gaan oplossen. Alvast hartelijk dank.
Storing, website niet bereikbaar
Het IP-adres van de server van www.kadaza.nl kan niet worden gevonden Alle andere sites werken wel