smartschool.be Status op dit moment

Lukt het je niet smartschool.be te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van smartschool.be en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit smartschool.be

smartschool.be Actuele storingen

smartschool.be Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op smartschool.be een storing is?

V: Wat moet ik doen als smartschool.be niet lijkt te werken?

Als smartschool.be online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor smartschool.be.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (217.115.205.217) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als smartschool.be inderdaad niet werkt?

Als smartschool.be inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.smartschool.be, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met smartschool.be

Gefrustreerd omdat smartschool.be offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van smartschool.be direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van smartschool.be direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in smartschool.be forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als smartschool.be offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (217.115.205.217) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Annemie
Down - 26 days ago
posted: 30/08/20

Smartschool werkt niet. Kan adres niet openen.

Hans
Disruption - 99 days ago
posted: 18/06/20

Werkt niet

Inge Merckx
Down - 126 days ago
posted: 22/05/20

Beste Ik had gisteren (donderdag 21 mei) om 14 uur een Livesessie met mijn klas en ik had een Kahootquiz in elkaar gestoken. De verbinding was tijdens de quiz vrij slecht. Sommige leerlingen kregen slechts enkele seconden (i.p.v. 20) om de vragen te beantwoorden. Na de quiz lukte het ook niet om met die 8 leerlingen via de webcam deftig te praten. Uiteindelijk hebben we dan maar enkel via de micro nog wat gebabbeld. Dit vond ik wel een gemiste kans en ook de leerlingen hadden meer van deze livesessie verwacht. Was er gisteren een probleem? Of is de verbinding van Smartschool Live sowieso slecht op zond- en feestdagen? Kan u me hier wat info over geven, a.u.b? Beste groeten Inge Merckx, leerkracht eerste graad KSD

Keira Aertd
Down - 142 days ago
posted: 06/05/20

500 interval server error

Berggeit
Down - 157 days ago
posted: 21/04/20

Als ik de site van onze school opzoek kom ik niet eens zover om aan het inlog scherm te geraken de wifi is goed dus hier zo niets aan kunnen liggen. Het is dus waarschijnlijk weer een storing achtig iets van smartschool. taken moeten wel klaar zijn tegen vrijdag en ik ga niet in de nacht online gaan omdat het dan het best is. Doe er iets aan!

Ed Solie
Disruption - 158 days ago
posted: 20/04/20

Sedert 8.00 steeds trager geworden en nu totaal onbereikbaar. Ligt niet aan de internetverbinding af hardware maar naar ik kan vermoeden overbelasting. Dit had toch kunnen voorzien worden?

Heidi Geldhof
Down - 180 days ago
posted: 29/03/20

Ik heb al 3 dagen dat ik niet op smartschool kan via de laptop. Wel geraak ik op smartschool via gsm of tablet. Helaas kan ik dan geen oefeningen maken en verbeteren

IMS
Disruption - 191 days ago
posted: 18/03/20

Website down.

Joke
Down - 208 days ago
posted: 01/03/20

Smartschool op smartphone, maar ook via browser (PC) ligt plat

Jack
Down - 208 days ago
posted: 01/03/20

Smartschool is down

Jef
Down in Belgium - 723 days ago
posted: 02/10/18

Down

Evy De Gieter
Disruption in Belgium - 1221 days ago
posted: 23/05/17

Aanmelden lukt niet meer. Er komt steeds een foutmelding "wachtwoord gewijzigd" donboscogbd.smartschool.be

Chris Boerjan
Down in Belgium - 2235 days ago
posted: 12/08/14

Op mijn iPad werkt de knop opslaan niet als ik iemand wil verwijderen uit een van mijn groepen. Dit werkt wel op mijn laptop!

  Rate smartschool.be

  smartschool.be has been rated 2.2 out of 5 based on 12 vote(s) and 13 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore smartschool.be

  5

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  napoleongames.be - 14 mins ago
  payment.buckaroo.nl - 44 mins ago
  smartschool.be - 44 mins ago
  m.axc.nl - 44 mins ago
  nyaa.se - 44 mins ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  webreus.nl - 3 mins ago
  microsoftstore.com - 3 mins ago
  bbc.com - 4 mins ago
  catawiki.nl - 5 mins ago
  reddit.com - 6 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Jozef Buttiens
  unibet.be
  Het begint wat overdreven te worden. De tweede grote onderbreking op 2 dagen. is het de bedoeling om de mensen af te zetten of wat. Ik denk dat wij met een grote groep gaan overstappen naar een andere site om onze weddenschappen te plaatsen, dit is niet meer werkbaar.
  Mandy Cartledge
  mediamarkt.nl
  Bij betaling treedt er een serverfout op waardoor de betaling via een site of bankierenapp niet mogelijk is. Dit geldt voor iDEAL, creditcard en achteraf betalen. Nu het product niet voor een aangepaste prijs kunnen bestellen. Klantenservice zeer slecht bereikbaar via telefoon (50 min wachttijd gehad) en geen reactie via Messenger. Nu geen bestelling geplaatst
  Jan Bekker
  flickr.com
  Uploaden lukt niet
  Hallo , ik krijg geen berichten van andere meer door. Log in met teks en pic ,maar als een ander een reactie geeft krijg ik die niet door ?
  Kan geen verbinding maken met de app.. Geeft constant melding dat er een serverfout is
  Anoniem
  laudius.nl
  Net ingeschreven bij de cursus... staat er dat de lessen 1-1 niet beschikbaar zijn.
  Margriet Engelsma
  landal.nl
  Hallo, het aanvragen van een nieuw wachtwoord werkt niet - ik krijg geen mail terug.
  Ik van ge banned en weer niet waarom ,al jaren chat ik hierj
  I want to book a fligt but this dos not work
  Monica
  action.nl
  Site laadt niet