plus.nl Status op dit moment

Lukt het je niet plus.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van plus.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit plus.nl

plus.nl Actuele storingen

plus.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op plus.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als plus.nl niet lijkt te werken?

Als plus.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor plus.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (45.60.130.26) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als plus.nl inderdaad niet werkt?

Als plus.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.plus.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met plus.nl

Gefrustreerd omdat plus.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van plus.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van plus.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in plus.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als plus.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (45.60.130.26) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


J. Dr Vries
Down - 11 days ago
posted: 02/08/20

Hallo, Ik kan geen boodschappen meer selecteren en krijg een foutmelding. Ik denk een server probleem. Op de vaste computer gaat het wel goed maar op de mobiel niet. Als ik wel een artikel of product kan selecteren of meerdere dan krijg ik geen totaalprijs te zien maar pas als de bestelling is gedaan... Graag hoor ik van u of dit probleem al bekend is en hoe jullie dit gaan oplossen. Alvast hartelijk dank.

Zegikniet
Down in Netherlands - 691 days ago
posted: 23/09/18

Site doet het niet

  Rate plus.nl

  plus.nl has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 2 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore plus.nl

  100

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  pnc.com - 29 mins ago
  m.praxis.nl - 41 mins ago
  smartschool.be - 1 hours ago
  affairemarkt.nl - 4 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  swagbucks.com - 1 mins ago
  zotnieuws.nl - 6 mins ago
  fedex.com - 8 mins ago
  vier.be - 10 mins ago
  mtv.com - 14 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Love16062017
  uplay.ubi.nl
  Ik wilde acund makken op ps4 en loopt de heel tijd te laden
  C M V Geffen
  unibet.be
  Kan niet inloggen
  Technische storing, zogenaamd al een week niet telefonisch bereikbaar
  Marga Jacobs
  pinterest.com
  Ik jan de site niet openen (lezen) maar de pin wel bewaren op 1 van mijn borden
  Dat ik niet meer privé kan chatten
  Dieneke Zevenbergen
  dhl.nl
  Kan geen verzended etiket maken via internet. Blijft de hele dag storen op depot kiezen.van aankomst en gaat niet verder. Graag de storing oplossen
  Arno
  voo.be
  Alweer uitval van het internet. Lijkt een wekelijks terugkomend probleem te zijn
  Olivier B
  geenstijl.nl
  Ipad 2 ios 9.35 weliswaar verouderd ,maar zonder java ( vanwege de overvloed aan advertenties en nieuwsgierige trackingprogrammaatjes) die Geen Stijl lieten crashen op de ipad ,nog wel te lezen . Nu dus niet meer . Het is vreemd en tegenstrijdig dat geen stijl wel altijd een grote mond heeft over vrijheden van de burger , maar als het erop aan komt het tegengestelde doet ! Op dit moment is een chinese , koreaanse en russische site beter bereikbaar dan Geenstijl en dat zegt mij genoeg over hoe het gesteld is in nederland met onze vrijheden .Dag !,het gaat u goed' ..
  Unknown
  habbo.nl
  De website is niet toegankelijk ivm met een storing
  Vervloet
  bonprix.nl
  Ik kom mijn winkelmandje niet in waardoor ik geen artikelen kan bestellen..