online.nl Status op dit moment

Lukt het je niet online.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van online.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit online.nl

online.nl Actuele storingen

online.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op online.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als online.nl niet lijkt te werken?

Als online.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor online.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (83.118.226.221) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als online.nl inderdaad niet werkt?

Als online.nl inderdaad offline is kun je:

  1. Alternatieve URLs proberen zoals m.online.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

  2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

  3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

  4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met online.nl

Gefrustreerd omdat online.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van online.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van online.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in online.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als online.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (83.118.226.221) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Rate online.nl

online.nl has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 0 users reviewed this website.

Gezondheidsscore online.nl

100

Sites waar op dit moment een storing is
Netherlands (Nederland)

payment.buckaroo.nl - 5 mins ago
smartschool.be - 28 mins ago
twoo.com - 31 mins ago
n85.bullchat.nl - 3 hours ago
groene-limonade.nl - 7 hours ago

Laatst gecontroleerde sites
Netherlands (Nederland)

leenbakker.nl - 3 mins ago
miinto.nl - 4 mins ago
independer.nl - 4 mins ago
bever.nl - 5 mins ago
payment.buckaroo.nl - 5 mins ago

Laatste opmerkingen

Lilla Jantyik
oanda.com
Waarom werkt de site niet
Wim Priems
statcounter.com
Geen verbinding. No connection with statcounter
Leon Vd Zwet
luckyday.nl
Geef fout aan betalen
Geen inlog mogelijk, komt steeds weer terug bij het startscherm. Cookies verwijderd ivm melding teveel omleidingen, andere browser geprobeerd, maar niets helpt. Volgens mij is de site gewoon down.
Gerrit Koster
statcounter.com
SIte niet bereikbaar "teveel omleidingen"
Ton Van Weeren
statcounter.com
Hello, I still don't have access to my account, I want to cancel my contract and get my money back. I will explain once more what the problem is when I enter my details, then another image will appear but still not in my account. I fill in my details again and I get the message user name or password is not correct, I requested a new password yesterday and activated it and it still does not work. My name is Ton van Weeren from the Netherlands. My username is TonvanWeeren. I hope you return my money soon. Sincerely, Ton van Weeren
Niet bereikbaar
Ik kan niet inloggen bij statcounter, is er een storing? Ook krijg ik de melding dat ik te vaak ben omgeleid
Sandra
unibet.be
Kan niet storten
Geert Brinksma
webnode.nl
Wat is dit nou heb een radio station die 24/7 draait en telkens de website eraf , slechte zaak doe dat dan s'nachts