myparcel.nl Status op dit moment

Lukt het je niet myparcel.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van myparcel.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit myparcel.nl

myparcel.nl Actuele storingen

myparcel.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op myparcel.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als myparcel.nl niet lijkt te werken?

Als myparcel.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor myparcel.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (18.184.150.207) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als myparcel.nl inderdaad niet werkt?

Als myparcel.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.myparcel.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met myparcel.nl

Gefrustreerd omdat myparcel.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van myparcel.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van myparcel.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in myparcel.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als myparcel.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (18.184.150.207) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Kees Van Sante
Down in Netherlands - 107 days ago
posted: 12/11/19

Dit gaat zo echt niet goed , betaal veel geld en er is de laatste tijd contant storing misschien toch alternatief zoeken

Www.meisjesparadijs.nl
Down in Netherlands - 1509 days ago
posted: 10/01/16

GROTE STORING.... MY PARCEL terwijl mijn orders maar binnen blijven stromen... Misschien toch maar es een ander proberen? Ik heb behoefte aan een professionele verzend partner

Peggy
Down in Netherlands - 1672 days ago
posted: 31/07/15

Beste allemaal, jullie site ligt er al enige tijd uit. Kunnen jullie enigszins aangeven of het op kort termijn wordt hersteld. Ik moet pakketten versturen.

  Rate myparcel.nl

  myparcel.nl has been rated 2 out of 5 based on 2 vote(s) and 3 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore myparcel.nl

  85

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  planet.nl - 3 hours ago
  m.praxis.nl - 4 hours ago
  aanslagpimfortuyn.nl - 6 hours ago
  buchat.nl - 6 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  dfiles.ru - 4 mins ago
  airasia.com - 6 mins ago
  kijiji.ca - 11 mins ago
  shopify.com - 15 mins ago
  kinepolis.be - 18 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Hi, tijdens spelen op 888 poker stopt regelmatig de poker site en geef dan aan dat pokerclient niet reageert . al veel geprobeerd maar is geen oplossing. heeft iemand enig idee wat ik kan doen
  Wiilco
  twoo.com
  Hij laadt online contacten niet
  Kan niet op mijn Twoo account komen
  Ilon De Vreeden
  kaartje2go.nl
  Ik kan me niet registreren, klantenservice werkt niet, kaarten openen niet (of zeer traag). Kortom, ik kan niets.
  Steeds op de zelfde tijd 's avonds 19.00 kan ik inloggen en na paar minuten valt de verbinding weg en kan ik niet meer op bullchat, is al geruime tijd zo terwijl ik overdag meestal gewoon op bullchat kan
  Ik verdenk iemand ervan, mijn twoo account gesaboteerd te hebben, al mijn gesprekken blijven nu stil, en diegene die ik whatsapp gegeven had vertellen me niet meer te kunnen terugvinden in hun gesprekken. En denken dat ik hen verwijderd heb.
  Steve Lecot
  leenbakker.nl
  I get constant message default backend 404 cant get on the site is it down?
  Kan niet inloggen , krijg meteen advertenties
  Myeshia
  roblox.com
  Nou mijn roblox doet langzaam en als ik een spel speel doet die langzaam en schopt me eruit echt hoor ik zat een UUR te schreuwen en te huilen ik zou roblox in elkaar slaan >:C
  Onbereikbaar