mediamarkt.nl Status op dit moment

Lukt het je niet mediamarkt.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van mediamarkt.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit mediamarkt.nl

mediamarkt.nl Actuele storingen

mediamarkt.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op mediamarkt.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als mediamarkt.nl niet lijkt te werken?

Als mediamarkt.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor mediamarkt.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (194.233.193.10) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als mediamarkt.nl inderdaad niet werkt?

Als mediamarkt.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.mediamarkt.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met mediamarkt.nl

Gefrustreerd omdat mediamarkt.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van mediamarkt.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van mediamarkt.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in mediamarkt.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als mediamarkt.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (194.233.193.10) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Mandy Cartledge
Down - 28 days ago
posted: 24/09/20

Bij betaling treedt er een serverfout op waardoor de betaling via een site of bankierenapp niet mogelijk is. Dit geldt voor iDEAL, creditcard en achteraf betalen. Nu het product niet voor een aangepaste prijs kunnen bestellen. Klantenservice zeer slecht bereikbaar via telefoon (50 min wachttijd gehad) en geen reactie via Messenger. Nu geen bestelling geplaatst

Bruh
Down - 53 days ago
posted: 30/08/20

Website is rip

Boltaringen
Down in United States - 203 days ago
posted: 02/04/20

Website werkt wel maar ophalen producten niet l lijkt op da t aubade storing

Eloy
Down in Netherlands - 969 days ago
posted: 26/02/18

De site laadt niet eens, en als ie al laadt error 503, geen verbinding met server.

Down in Netherlands - 1115 days ago
posted: 03/10/17

Sinds een aantal dagen krijg ik op mijn desktop en laptop alleen bij het oproepen van de site van de mediamarkt naar lang wachten links in beeld de index van de site en verder niets te zien. Op mijn smartphone werkt de site wel. Alle anderen sites die ik aanroep werken wel op de desktop en laptop.Heb in de firewall en de virusscanner gekeken of ik uitzonderingen tegen kwam maar dat bleek niet het geval.Ook bij het invoeren van het IP adres krijg ik het zelfde resultaat.

Fred
Down in Netherlands - 1179 days ago
posted: 31/07/17

Ordered a product 4 days ago (thursday 27th), got message 404 after payment, money gone from account but no confirmation of order and order also not visible under my account, I called and was informed that there is a storing, I called again next day, storing is already mentioned in the voice introduction of telephony system, same today. Mediamarkt now does not even pick up the phone or there must be a queue of people like me trying to get their money back to buy their products somewhere else...

Harrie
Down in Netherlands - 1181 days ago
posted: 29/07/17

Op 27-07 jl een telefoon besteld. Bedrag is afgeschreven maar geen bestelbevestiging. Ik vind het zeer klant onvriendelijk dat ik met het bestelnummer en betalingsbewijs geen telefoon af kan halen bij Mediamarkt Leeuwarden waar de toestellen wel op voorraad zijn. Eerst moet de storing zijn opgelost die al ruim 2 dagen duurt.

Arie
Down in Netherlands - 1182 days ago
posted: 28/07/17

Heb op 27/07/2017 06:45 uur een product besteld. Na de betaling verscheen een pagina met de melding Error 404 De storing is nog niet verholpen. Ook onder mijn MediaMarkt account is mijn bestelling nog niet zichtbaar. Het ordernummer had ik niet opgeschreven, maar vond ik gelukkig terug bij de bank afschrijving. Na de betaling niets ontvangen.

Pietje
Down in Netherlands - 1182 days ago
posted: 28/07/17

Ik heb gisteren een product besteld, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Via Facebook heb ik gevraagd hoe dit kon en er werd mij verteld dat er een storing was. Die is dus nog steeds niet opgelost.

W.vos
Down in Netherlands - 1182 days ago
posted: 28/07/17

Op 27 juli om 09.00 uur een order geplaatst van € 900. Normaal gesproken ontvang je hiervan een bevestiging. Om 12.00 uur met een chat werd door een menedewerking bevestigd dat er een verstoring is en dit aan het einde van de dag zou zijn opgelost. Dit is niet gerealiseerd. Diverse malen gebeld met 0800 nummer en via een bandje wordt de verstoring gemeld met dé mededeling deze z.s.m. Op te lossen. Nu 28 juli nog steeds geen reactie en begin me zorgen te.maken. Ga nu schriftelijk een klacht indienen. Zeer klant onvriendelijk want ze melden niets op hun website.

Gerard Herben
Down in Netherlands - 1183 days ago
posted: 27/07/17

Hebt klacht hebt vandaag om 10:58 uur op datum 27-07-2017 een bestelling geplaast tewaarde van 279.00 kreeg geen bevesteging.normaal altijd.hebt gebelt hier over er was een systeemstoring.die tot op dit moment nog niet verholpen is.hoe lang gaat dat duren

Frits
Down - 1183 days ago
posted: 27/07/17

Na betaling een error pagina. Media markt zoals ze zijn altijd even vriendelijk #NOT eind van de dag zou de it afdeling een oplossing hebben

Hanneke
Down in Netherlands - 1303 days ago
posted: 29/03/17

De site werkte gisterenavond niet. Bij betaling.

Klant 2065
Disruption in Netherlands - 1395 days ago
posted: 27/12/16

De site doet gek. De lay out is weg en is pas weer normaal op ongeveer 60% van de scrollbalk. Na een gedeelte dat normaal is is de lay out weer.

Leon
Down in Netherlands - 2265 days ago
posted: 10/08/14

Site laadt niet.

  Rate mediamarkt.nl

  mediamarkt.nl has been rated 2.5 out of 5 based on 4 vote(s) and 15 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore mediamarkt.nl

  89

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  payment.buckaroo.nl - 16 mins ago
  kruidvat.nl - 37 mins ago
  livetv.sx - 45 mins ago
  duo.nl - 1 hours ago
  perfectview.nl - 2 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  reddit.com - 12 secs ago
  888poker.com - 38 secs ago
  praxis.nl - 2 mins ago
  pepper.nl - 9 mins ago
  bcc.nl - 13 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Inloggen is niet mogelijk, 1ox, 20x, 30x en steeds dezelfde melding van Marktplaats; probeer het nog een keer. De AI adviseert een nieuw account aan te maken, maar dan kan je niets verlengen of betalen, maar dat snapt ie niet. Het is kennelijk erg simpel volk bij Marktplaats, altijd lopen klooien en rommelen met de site met alle narigheid voor de betalende klanten die bij tijd en wijle alles kwijt zijn
  Inloggen is een RAMP na 30 x de Marktplaats melding; Het volgende is fout gegaan. Sorry, er is iets fout gegaan. Probeer het nog een keer. en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en de AI vraaht; wil je weten hoe je moet inloggen ....
  Barbara
  zooplus.nl
  Ik probeer al 2 dagen iets te bestellen maar de pagina laad niet zodra ik op: 'ga naar besteloverzicht' druk.. Heb het op meerdere pc's geprobeerd maar op alle toestellen doet de site het niet.
  Claudia
  twoo.com
  Er is blijkbaar een storing..twoo opend niet..sind gisteren
  Server down
  Lorezno
  twoo.com
  Twoo is currently unavailable again i'm getting this message..
  Mijn site laadt niet in, en op het dashboard geraak ik probleemloos? ook het voorbeeld kan ik zien. maar de live versie wil maar niet laden...
  Nikkie
  wix.com
  Wix blijft hangen bij het bewerken met foto's
  Jan Wilrycx
  smartschool.be
  Ik kan altijd normaal inloggen. Enkel wanneer er een live sessie voor mijn klas start kan ik niet inloggen . Ik krijg dan de melding : 'kan ip adres van vitohoogstraten.smartschool.be niet vinden. Als de sessie voorbij is kan ik terug inloggen. Hoe kan ik dit oplossen ?
  Lorenzo Bakker
  hm.com
  Wachtrij