dhl.nl Status op dit moment

Lukt het je niet dhl.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van dhl.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit dhl.nl

dhl.nl Actuele storingen

dhl.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op dhl.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als dhl.nl niet lijkt te werken?

Als dhl.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor dhl.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (156.137.3.33) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als dhl.nl inderdaad niet werkt?

Als dhl.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.dhl.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met dhl.nl

Gefrustreerd omdat dhl.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van dhl.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van dhl.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in dhl.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als dhl.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (156.137.3.33) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Dieneke Zevenbergen
Disruption - 73 days ago
posted: 10/08/20

Kan geen verzended etiket maken via internet. Blijft de hele dag storen op depot kiezen.van aankomst en gaat niet verder. Graag de storing oplossen

G.
Down - 114 days ago
posted: 30/06/20

Ik kan de hele dag al geen labels aanmaken om een pakket te versturen

Marieke
Disruption in Netherlands - 1466 days ago
posted: 17/10/16

De site wordt geblokkeerd door norton ivm phishing

Marijke Kraaijvanger
Down in Netherlands - 1694 days ago
posted: 03/03/16

Ik wil betalen en een etiket adrukken blijft hangen op: een ogenblikje aub

Sibbels
Down in Netherlands - 1977 days ago
posted: 25/05/15

DHL doet het al de hele middag en avond niet, je kunt pakket aanmelden en labels maken.

F.de Bondt
Down in Netherlands - 1977 days ago
posted: 25/05/15

Pagina DHLfor you reageert niet. wil een pakket aanmelden voor het buitenland

Sandra Stieger
Down in Netherlands - 2199 days ago
posted: 15/10/14

DHLforyou site niet beschikbaar.

Arend
Down in Netherlands - 2277 days ago
posted: 29/07/14

Deze storing bij DHL is er ook vandaag dus nog van daag 29-07-2014 om 14:00uur .Rolff van Ewijk ik zou je graag willen helpen maar ik begrijp dat deze storing al een paar dagen aan de hand is .als ik u was een schadeclaim in dienen bij DHL .

Rolff van Ewijk
Disruption in Netherlands - 2312 days ago
posted: 24/06/14

We proberen een pakje te verzenden en de pagina blijft zeggen dat we iets niet correct hebben ingevuld. Alleen niet wat. Voorheen konden we wel altijd invullen en betalen. Wat dus erg jammer is, is dat er niemand van DHL bereikbaar is in het weekend. Verder hebben we afgelopen dinsdag 2 pakjes verzonden die wel in te vullen waren en betaald, die kunnen niet gevolgd worden. Volgens de pagina staan ze nog op het aflever punt maar dat is niet het geval. Iemand een suggestie??

  Rate dhl.nl

  dhl.nl has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 9 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore dhl.nl

  100

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  liveperson.net - 4 mins ago
  livetv.sx - 9 mins ago
  uplay.ubi.nl - 33 mins ago
  payment.buckaroo.nl - 2 hours ago
  kruidvat.nl - 2 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  liveperson.net - 4 mins ago
  telegraaf.nl - 7 mins ago
  basic-fit.nl - 7 mins ago
  afspraakjes.be - 7 mins ago
  mijnwoordenboek.nl - 8 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Inloggen is niet mogelijk, 1ox, 20x, 30x en steeds dezelfde melding van Marktplaats; probeer het nog een keer. De AI adviseert een nieuw account aan te maken, maar dan kan je niets verlengen of betalen, maar dat snapt ie niet. Het is kennelijk erg simpel volk bij Marktplaats, altijd lopen klooien en rommelen met de site met alle narigheid voor de betalende klanten die bij tijd en wijle alles kwijt zijn
  Inloggen is een RAMP na 30 x de Marktplaats melding; Het volgende is fout gegaan. Sorry, er is iets fout gegaan. Probeer het nog een keer. en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en de AI vraaht; wil je weten hoe je moet inloggen ....
  Barbara
  zooplus.nl
  Ik probeer al 2 dagen iets te bestellen maar de pagina laad niet zodra ik op: 'ga naar besteloverzicht' druk.. Heb het op meerdere pc's geprobeerd maar op alle toestellen doet de site het niet.
  Claudia
  twoo.com
  Er is blijkbaar een storing..twoo opend niet..sind gisteren
  Server down
  Lorezno
  twoo.com
  Twoo is currently unavailable again i'm getting this message..
  Mijn site laadt niet in, en op het dashboard geraak ik probleemloos? ook het voorbeeld kan ik zien. maar de live versie wil maar niet laden...
  Nikkie
  wix.com
  Wix blijft hangen bij het bewerken met foto's
  Jan Wilrycx
  smartschool.be
  Ik kan altijd normaal inloggen. Enkel wanneer er een live sessie voor mijn klas start kan ik niet inloggen . Ik krijg dan de melding : 'kan ip adres van vitohoogstraten.smartschool.be niet vinden. Als de sessie voorbij is kan ik terug inloggen. Hoe kan ik dit oplossen ?
  Lorenzo Bakker
  hm.com
  Wachtrij