buienradar.nl Status op dit moment

Lukt het je niet buienradar.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van buienradar.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit buienradar.nl

buienradar.nl Actuele storingen

buienradar.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op buienradar.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als buienradar.nl niet lijkt te werken?

Als buienradar.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor buienradar.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (13.80.144.54) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als buienradar.nl inderdaad niet werkt?

Als buienradar.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.buienradar.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met buienradar.nl

Gefrustreerd omdat buienradar.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van buienradar.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van buienradar.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in buienradar.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als buienradar.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (13.80.144.54) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Tom Gottgens
Disruption - 552 days ago
posted: 18/04/19

Bij fotoversturing naar buienradar, wordt het foto locatie vak rood en kan er dus geen foto verstuurd worden vanuit Spanje naar buienradar.?

  Rate buienradar.nl

  buienradar.nl has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 1 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore buienradar.nl

  99

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  kruidvat.nl - 21 mins ago
  smartschool.be - 21 mins ago
  bp.blogspot.com - 48 mins ago
  vi.nl - 1 hours ago
  accuweather.com - 3 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  zooplus.nl - 14 secs ago
  zooplus.nl - 14 secs ago
  bwin.be - 1 mins ago
  mijnwoordenboek.nl - 2 mins ago
  duba.com - 4 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Barbara
  zooplus.nl
  Ik probeer al 2 dagen iets te bestellen maar de pagina laad niet zodra ik op: 'ga naar besteloverzicht' druk.. Heb het op meerdere pc's geprobeerd maar op alle toestellen doet de site het niet.
  Claudia
  twoo.com
  Er is blijkbaar een storing..twoo opend niet..sind gisteren
  Server down
  Lorezno
  twoo.com
  Twoo is currently unavailable again i'm getting this message..
  Mijn site laadt niet in, en op het dashboard geraak ik probleemloos? ook het voorbeeld kan ik zien. maar de live versie wil maar niet laden...
  Nikkie
  wix.com
  Wix blijft hangen bij het bewerken met foto's
  Jan Wilrycx
  smartschool.be
  Ik kan altijd normaal inloggen. Enkel wanneer er een live sessie voor mijn klas start kan ik niet inloggen . Ik krijg dan de melding : 'kan ip adres van vitohoogstraten.smartschool.be niet vinden. Als de sessie voorbij is kan ik terug inloggen. Hoe kan ik dit oplossen ?
  Lorenzo Bakker
  hm.com
  Wachtrij
  Sofie
  wix.com
  Bij editen van de website (verplaatsen van foto) bevriest de pagina. Ik kan niets aanklikken. Twee dagen geleden had ik dit ook. Toen wilde ik ook een foto verplaatsen.
  Hallo, als ik via laptop naar twoo wil geeft die aan dat verbinding onmogelijk is (Twoo is momenteel niet beschikbaar) via de app op mn mobiel werkt het wel, ik wil graag via mn laptop maar hoe krijg ik twoo daar aan de gang? ik weet het niet meer, hebben jullie een idee?