belfius.be Status op dit moment

Lukt het je niet belfius.be te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van belfius.be en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit belfius.be

belfius.be Actuele storingen

belfius.be Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op belfius.be een storing is?

V: Wat moet ik doen als belfius.be niet lijkt te werken?

Als belfius.be online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor belfius.be.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (141.96.1.13) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als belfius.be inderdaad niet werkt?

Als belfius.be inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.belfius.be, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met belfius.be

Gefrustreerd omdat belfius.be offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van belfius.be direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van belfius.be direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in belfius.be forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als belfius.be offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (141.96.1.13) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Marcus Jacobs
Down - 56 days ago
posted: 01/12/20

Kan niet aanmelden op desktop

Philip Dyer
Down in Belgium - 1916 days ago
posted: 29/10/15

Op Belfius.Be Een Storing ?

  Rate belfius.be

  belfius.be has been rated 1.7 out of 5 based on 3 vote(s) and 2 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore belfius.be

  96

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  hotels.com - 40 mins ago
  n85.bullchat.nl - 1 hours ago
  peyvandha.ir - 2 hours ago
  peliculasonline.be - 2 hours ago
  paypal.com - 2 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  chess.com - 59 secs ago
  perezhilton.com - 1 mins ago
  q-music.nl - 2 mins ago
  quizlet.nl - 4 mins ago
  bijenkorf.nl - 12 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Johan Langezaal
  n85.bullchat.nl
  Kan n iet op bull chat komen moet 0.99 cent betalen en dan kom je er nog niet op
  Mijn bestelling is afgerond en betaald. Dan krijg ik de fout Error500 te zien. Nu weet ik niet of mijn bestelling al dan niet doorgaat en of ik ze kan ophalen zoals voorzien. Ik ga toch geen 2e keer betalen?
  Kris Van Ballaer
  proximus.be
  Geen telefoon in hoek en loopstraat
  Ik was ingelogd en opeens lag ik er uit en wilde opnieuw inloggen krijg ik te zien toegang geweigerd probeer het later opnieuw weer gedaan en mijn profiel is weg alles opnieuw ingesteld en weer geprobeerd dan weer te zien geweigerd probeer het later opnieuw kan bullchat dit probleem oplossen voor mij ???
  Raymond Kestens
  skynet.be
  Kan mijn site users.skynet.be/72507 niet bijwerken, er wordt via pdf geen verbinding gemaakt. op de zoekmachine www.autorijschool-moderna-haacht.be intikken wordt ik doorverwezen naar foutmelding 503: deze site is niet bereikbaar
  J. Molenbroek
  etsy.com
  Wil graag een bestelling betalen met iDeal maar iDeal staat er niet bij? Het land en valuta zijn juist ingesteld onder aan de pagina
  P Van Loij
  werkspot.nl
  Ik kan niet meer reageren op werkspot.nl bij elke klus waar ik interesse in hebt. werkt de interesseknop niet.
  Liesbella
  roblox.com
  Ik kan niet inloggen . Gebruikersnaam en wachtwoord klopt maar ik word er uit gegooid steeds.
  Afrekenen bestellingen gaat niet. krijg of foutmeldingen zonder code of foutcodes: [Code: 3E419DFA] verschillende apparaten en browsers en betaalopties geprobeerd. niks werkt
  JL. Van Emmerik
  myheritage.nl
  De stamboom wordt online niet weergegeven