ah.nl Status op dit moment

Lukt het je niet ah.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van ah.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit ah.nl

ah.nl Actuele storingen

ah.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op ah.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als ah.nl niet lijkt te werken?

Als ah.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor ah.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (141.93.12.163) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als ah.nl inderdaad niet werkt?

Als ah.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.ah.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met ah.nl

Gefrustreerd omdat ah.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van ah.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van ah.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in ah.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als ah.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (141.93.12.163) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


An
Down - 46 days ago
posted: 11/10/20

Kan geen boodschappen online bestellen

Saskia Lit
Disruption - 96 days ago
posted: 22/08/20

De site is offline wegens "werkzaamheden".

Karin Zengers
Down in Netherlands - 1077 days ago
posted: 15/12/17

Producten worden niet op de lijst gezet als ik ze aanklik, of gaan er niet af als ik ze wil weghalen. Sommige bonuskortingen worden niet verrekend.

Lianne Vos
Down in Belgium - 1159 days ago
posted: 24/09/17

Het lukt niet in België online te bestellen.

LS
Down in Netherlands - 1722 days ago
posted: 10/03/16

Ah.nl/producten ah.nl/bonus werkt niet, ik kan ook niet inloggen, ik kan ook geen methode kiezen

  Rate ah.nl

  ah.nl has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 5 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore ah.nl

  85

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  payment.buckaroo.nl - 8 mins ago
  n85.bullchat.nl - 51 mins ago
  smartschool.be - 3 hours ago
  putlocker.com - 5 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  kijk.nl - 5 secs ago
  tunein.com - 45 secs ago
  fundadesk.nl - 3 mins ago
  t-online.de - 4 mins ago
  mijnwebwinkel.nl - 4 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Floris
  wix.com
  My sites page doesnt load
  Storing bij aanmelden kavels, bij 'verzendkosten'stopt het inbrengen met de mededeling; oeps er gaat iets fout.
  De mensen zien mij niet. ik schrijf een bericht ze ontvangen het niet
  Rolf Krijnen
  unive.nl
  Kan unive niet bereiken via internet
  René Van Eycken Baert Josette
  krantenkoppen.be
  Website Krantenkoppen.be
  Evelien
  fitbit.com
  Het icoon hoe lang ik geslapen heb en sport kan ik niet meer aanklikken en hij registreert dus voor mij niet meer zichtbaar.
  Gevaar ?? Oplichters Waarschuwing Marokkanen Almere Zwolle Oplichters in dienst bij marktplaats Marokkanen Turken Afrikanen En Polen zij stelen druks fietsen en geld van klanten Fietshokje Bergsma Vouwfietsen Zwolle Weesp Fietsen Sem Fietsen Halfweg is onderdeel van ze zetten deze te vaak linken boven aan Onder veel te veel acounds met verschillende postcodes Al 20 jaar zo Plaatsen Almere Weesp Halfweg Amsterdam Amersfoort Zwolle Laren Huizen Breda Bussum Hilversum Eemnes Namen Piet Hans Jan Kees Tom bea Rianne m b speld Speksnijder Sara Max sem Sam En steeds rare namen rare teksten Het begind uit de hand te lopen Ik hoop dat zo veel mogelijk gebruikers dit lezen En dit ook gaan door spelen Zij spelen een baas over marktplaats Een ander maakt daar door geen kans Regels moeten anders 2 acounds 2 gratis atvertentie De derde link betalen Zo moet het maar dan elke link eerste tweede gratis Derde betalen En ook dat je maar 2 acounds mag hebben Niet per acounds 2 gratis Ook dat je ook niet steeds nieuwe mag aanmaken Laat dit stoppen het is beter voor iedere gebruiker Zo maakt iedereen een gelijke kans ???????????????????????????????????????????????? Echt Boos ook bieden ze op eigen spullen en bieden nep op spullen vallen personen lastig Zeer ?? Boos ??
  Cindy Meereboer
  airbnb.com
  Ik kom er niet meer oo
  Gaspedaal weer offline helaas
  Hans
  bcc.nl
  Kkr winkel