limango.nl Status op dit moment

Lukt het je niet limango.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van limango.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit limango.nl

limango.nl Actuele storingen

limango.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op limango.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als limango.nl niet lijkt te werken?

Als limango.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor limango.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (3.124.248.182) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als limango.nl inderdaad niet werkt?

Als limango.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.limango.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met limango.nl

Gefrustreerd omdat limango.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van limango.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van limango.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in limango.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als limango.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (18.185.221.12) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Sandra 't Jong
Down - 996 days ago
posted: 28/07/21

Ik heb artikelen die ik wil retourneren Zojuist gekeken, ik kan op de site inloggen kan ook een nieuwe bestelling plaatsen. Echter, zodra ik naar mijn bestellingen wil, of persoonlijke details, kan ik niets meer aanklikken. De hele site werkt dus behalve het pulldown menu waar bestellingen retouren etc staan, daar kan ik niets aanklikken of wijzigen. Nu kan ik dus mijn artikelen niet retourneren. Ik heb de klantenservice op de hoogte gebracht, nog geen bericht hierover terug gekregen

Down - 1231 days ago
posted: 05/12/20

Ik wil gaan afrekenen in de limango app, maar ik krijg een 'bad gateway' foutmelding met nginx/1.14.2 Dus ik kan niet verder en ben bang dat ik nu alles in mijn winkelwagen kwijtraak.

  Rate limango.nl

  limango.nl has been rated 2.3 out of 5 based on 4 vote(s) and 2 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore limango.nl

  100

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  ing.nl - 22 mins ago
  akamaihd.net - 44 mins ago
  rnw.nl - 2 hours ago
  nyaa.se - 2 hours ago
  dwarsleasie.nl - 2 hours ago

  Sites Facing Disruption

  flabber.nl - 46 mins ago
  1207.be - 50 mins ago
  vodafone.nl - 1 hours ago
  opencompanies.nl - 3 hours ago
  openadserving.com - 3 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  belgiumsoccer.be - 3 mins ago
  nedis.nl - 4 mins ago
  drimble.nl - 12 mins ago
  efteling.nl - 13 mins ago
  ing.nl - 22 mins ago