kwantum.nl Status op dit moment

Lukt het je niet kwantum.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van kwantum.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit kwantum.nl

kwantum.nl Actuele storingen

kwantum.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op kwantum.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als kwantum.nl niet lijkt te werken?

Als kwantum.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor kwantum.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (45.60.85.38) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als kwantum.nl inderdaad niet werkt?

Als kwantum.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.kwantum.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met kwantum.nl

Gefrustreerd omdat kwantum.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van kwantum.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van kwantum.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in kwantum.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als kwantum.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (45.60.76.38) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Cedrik
Down in United States - 339 days ago
posted: 12/09/21

Vanavond rond 19:30 de maten ingevoerd voor de te bestellen gordijnen (laatste dag v/d korting). Krijg ik bij de knop ; toevoegen aan winkelwagen' een foutmelding op het scherm. Tot op heden 23:30 nog steeds niet mijn bestelling kunnen plaatsen. Op het moment dat de site weer werkt, verwacht ik vanuit de Kwantum dezelfde extra korting. Dit ivm frustratie tijdverspilling.

Marco
Down - 339 days ago
posted: 12/09/21

Winkel wagen werkt niet

Marlou
Down - 365 days ago
posted: 17/08/21

Kan niet verder met mijn bestelling

Valerie
Down - 503 days ago
posted: 02/04/21

Al meerdere keren website niet bereikbaar wanneer ik naar bepaalde pagina's probeer te navigeren. Dan weer wel, dan weer wel (error 500). Bijvoorbeeld /natuurlijk-wonen hier en hier /scandinavisch-wonen. Wellicht hebben jullie nu veel traffic? Dan misschien wat opschalen.

Liesbeth
Down - 645 days ago
posted: 11/11/20

Geen klacht met kwantum.nl maar wel met de bereikbaarheid van een winkel. Ik probeer nu al bijna een dag om contact te krijgen en moet hiervoor steeds de klantenservice met keuze menu doorlopen om vervolgens te worden doorverbonden met de winkel waar de telefoon NIET opgenomen wordt.. en er steeds wordt gezegd dat het op dit moment erg druk is... de hele dag al.. kwalijke zaak!!

Do
Down - 891 days ago
posted: 10/03/20

Niet bereikbaar

  Rate kwantum.nl

  kwantum.nl has been rated 1.5 out of 5 based on 4 vote(s) and 6 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore kwantum.nl

  100

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  m.airbnb.nl - 1 mins ago
  ing.be - 21 mins ago
  hotels.com - 24 mins ago
  onzegeheimpjes.nl - 27 mins ago
  n85.bullchat.nl - 44 mins ago

  Sites Facing Disruption

  autoblog.nl - 4 mins ago
  z5x.net - 2 hours ago
  bet365.com - 2 hours ago
  intertoys.nl - 5 hours ago
  circus.be - 6 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  scapino.nl - 29 secs ago
  scapino.nl - 29 secs ago
  m.airbnb.nl - 1 mins ago
  autoblog.nl - 4 mins ago
  imdb.com - 6 mins ago