chatplaza.nl Status op dit moment

Lukt het je niet chatplaza.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van chatplaza.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit chatplaza.nl

chatplaza.nl Actuele storingen

chatplaza.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op chatplaza.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als chatplaza.nl niet lijkt te werken?

Als chatplaza.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor chatplaza.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (104.21.21.92) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als chatplaza.nl inderdaad niet werkt?

Als chatplaza.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.chatplaza.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met chatplaza.nl

Gefrustreerd omdat chatplaza.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van chatplaza.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van chatplaza.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in chatplaza.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als chatplaza.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (104.21.21.92) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Rickofmack
Down - 182 days ago
posted: 26/03/21

Het lukt niet meer om een foto of bestand te versturen

Comment - 373 days ago
posted: 16/09/20

Ik van ge banned en weer niet waarom ,al jaren chat ik hierj

Rickofmack
Disruption - 419 days ago
posted: 01/08/20

Ik ben van de chat gebannen.Ik weet helemaal niet waarom. Dit gebeurt reeds voor de tweede maal deze week. Bij de eerste ban heb ik hier ook gereageerd en na een paar dagen kon ik weer één keer de chat, daana lukte het weer niet mee. Graag had ik dit probleem blijvend opgelost. Bij voorbaat dank, met vriendelijke groeten, Rick

Rickofmack
Disruption - 422 days ago
posted: 30/07/20

Ik ben van de chat gebanned, ik weet helemaal niet waarom; Kan dit hersteld worden. Rickofmack

Marjan Hegteler
Comment - 456 days ago
posted: 26/06/20

Ik kan mij niet inloggen Elke keer staat er email en wachtwoord kloppen niet

MarjanHegteler
Comment - 471 days ago
posted: 11/06/20

Ben jaren op chatplaza geweest en zo ineens kan ik er niet meer in

Marjan Gegteler
Comment - 471 days ago
posted: 11/06/20

Kan me niet registreren en niet inloggen Er wordt dan gezegd email en wachtwoord kloppen niet

Hegteler
Comment - 472 days ago
posted: 09/06/20

Ik kan niet in chatplaza komen

Martin
Down - 497 days ago
posted: 16/05/20

Kom niet meer op chatplaza email bestaat al zegt chatplaza hoe kan ik er weer op met de zelfde email , [email protected]

Hetty Van Dalen
Down - 575 days ago
posted: 27/02/20

Wilde daarnet inloggen op een account waar ik al maanden niet meer op ben geweest(Jetske,[email protected]) bleek dat ik een ban heb! Ik vrees daarom dat mijn account gehackt is en God mag weten wat er met dat account is gebeurd. Het boven vermelde e-mailadres bestaat trouwens niet meer, graag verzoek ik u het te verwijderen.

Masseurnico
Down in Netherlands - 628 days ago
posted: 06/01/20

Kan er niet meer in, scherm is ook veranderd. Krijg constant als melding; er zijn momenteel geen kanalen beschikbaar probeer het later nog eens

Sil1960
Down in Netherlands - 683 days ago
posted: 12/11/19

Er kwam herstellen te staan in beeld en daarna was er geen verbinding meer mogelijk

W. Willems
Down in Switzerland - 1127 days ago
posted: 24/08/18

STORINGEN ONTERECHT BANNEN Vaak hoorde of las ik: Chatters zijn maffe en verkeerde mensen. Chatters zijn geen vreemde of verkeerde mensen, zeker niet maffer, vreemder of fouter mensen dat de mensen in de niet-chat wereld. Wat de ene mens fout, vreemd of verkeerd vindt, kan een andere mens heel gewoon, heel normaal vinden, vindt al te vaak een andere mens helemaal niet maf, vreemd of fout. Bij klacht krijgen van een chatter over een andere chatter, doet een admin vaak heel verkeerd om die ander meteen te gaan bannen, kan de admin de klagende chatter erop wijzen dat hij of zij kan BLOKKEN of NEGEREN. Blokken of negeren is geen schande; blokken of negeren voorkomt dat chatters ten onrechte worden geband. Vaak bant een admin juist de verkeerden, de foute chatters. Als een echt vervelende chatter door bijna alle andere chatters wordt geblokt of genegeerd, zal de verveellap gauw genoeg uitloggen en wegblijven. Heel fout vind ik admins die doen aan vriendjespolitiek. Chatplaza: Een chatsite waar je mag blijven chatten als je likt naar admin Ajala en de chatters die zij graag mag. Chatplaza: Een chatsite waar je wordt geband nadat vrienden of vriendinnen van admin Ajala aan Ajala vroegen om je te bannen. Voorbeeld: Chatster: "jij krijgt zo een ban" Chatter: "dank u wel, mevrouw" Chatster: "hij noemt me mevrouw" Chatter: "wil je liever slet zijn dan?" (Let op het vraagteken..!) Pets pats boemmmm... Chatter wordt door plots opduikende admin Ajala geband. Chatplaza: Een chatsite waarin vaak gore nicknames en ongezonde avatars. Chatplaza: Een chatsite waarin ook hoeren - die niet geband worden - zich aanprijzen. Chatplaza: Een chatsite waar je man zijnde je mag ergeren aan in avatars de piemels van andere mannen. Voor elke chatter zijn deze avatars zonder meer te zien, in onder meer de chatrooms Gewaagd en Pikant.

Ken Je Dat Boeien
Comment from Netherlands - 1178 days ago
posted: 04/07/18

Natuurlijk kan je chatplaza weer in na wat geknutsel maar waarom krijg ik als normale bezoeker die iets te bijdehand is voor sommige admins ban op ban ? Jullie gaan als een zinkend schip omlaag ....ondertussen vermaak ik me met vele anderen van chatplaza op een andere chatsite. Machtsmisbruik doe er je lol mee als je niet in een democratisch Nederland kan leven waar het recht om te spreken geldt, maar waar de DJ met zijn liefje en aanhang de dienst uit wil kunnen willen maken. Stumpers ! .........back to flirtmee

Mart Otten
Comment from Netherlands - 1242 days ago
posted: 01/05/18

Ik heb een ban maar ik zou niet weten waarom mijn email is [email protected] en mijn wachtwoord is havens10

Marjan Hegteler
Disruption in Netherlands - 1392 days ago
posted: 02/12/17

Ik heb een van ,weet niet waarom,wil graag duidelijk antwoord waarom ik ben geband

Vonne
Down in Netherlands - 1462 days ago
posted: 24/09/17

Als ik naar de site wil kom ik er niet op krijg steeds error onboarding kunt u mij zeggen wat dat us

Big Deal
Disruption in European Union - 1500 days ago
posted: 16/08/17

Heb je een ban op chatplaza? Als je via een vpn lijn gaat kan je anoniem surfen op internet en zo omzeil je de blokkade . Download : hot-shield of cyberghost , deze unblocking chatplaza of chatten.nl Binnen 5 minuten ben je weer terug op chatplaza en lach je lowhangertje ( de admin die geilt op machtmisbruik ) midden in zijn gezicht uit. Dwielen met de kraan open noem ik dat .... Waarom ik dit advies geeft? Simpel , omdat ik onterecht een ban hebt gehad omdat lowlander een gebrek aan humor heeft en slecht tegen zijn verlies kan . Ps: een normaal denkend mens gaat geen admin worden zonder 1 cent te verdienen of je moet machtgeil zijn ....of draadje los ergens in de bovenkamer...

Happertje
Down in European Union - 1500 days ago
posted: 16/08/17

CHATPLAZA : GOOGLE HET WOORD KLANTVRIENDELIJKHEID EENS EN STUUR JE ADMINS OP CURSUS SOCIAAL WORDEN EN TOT TIEN LEREN TELLEN EN MEELEVEND MEEDENKEN . Lowlander van jou begrijp ik het dat je admin bent geworden , je bent door de maatschappij uitgekotst en dit is je zoete wraak om je aftereageren en te denken dat je iets voorstelt , ja een wrak met trillende vingers op de ban knop ,soort parkinson idee.

Nanc
Disruption in Netherlands - 1505 days ago
posted: 11/08/17

Ik kan al 6 weken niet inloggen.Ik chat al 15 jaar bij jullie.Ik kwam binnen in de huiskamer der werd behoorlijk gevloekt over ernstige ziektes.Ik zei der iets van omdat ik me der behoorlijk aan ergerde.Was net binnen en binnen 5 minuten had ik een ban die nu al meer dan 6 weken duurd.Heb die ban van Lowlander gekregen volgens zeggen.Heb in die 15 1 ban gehad dus vraag me nu echt af waar dit goed voor is.Heb niks gedaan heb alleen gevraagd of ze wilde stoppen met die ernstige ziekte rond te strooien.Ik verwacht ergens ook wel mede omdat ik al zolang bij jullie chat dat jullie dit voor me uit gaan zoeken.Dank voor de moeite

Down in Netherlands - 1539 days ago
posted: 08/07/17

Ik heb mijn account verwijderd maar heb er spijt van wil nieuwe aanmaken maar lukt niet krijg error

Thys
Disruption in Netherlands - 1566 days ago
posted: 11/06/17

Waarom kan ik niet meer in loggen .staat steeds fout melding.

Susanne Vd Kraaij, Bloesem 78
Disruption in Netherlands - 1628 days ago
posted: 10/04/17

Ik kom via inloggen niet meer op de site. Krijg steeds als ik wil inloggen, you bin banend, als regel bij het inloggen. Waarom?

Cindy
Comment from Netherlands - 1678 days ago
posted: 20/02/17

Hoi ik ben al zeker 2 maanden geblockt, weet de reden niet eens,

Kimboy
Disruption in Netherlands - 1814 days ago
posted: 06/10/16

Ik heb probeerd en ik chat elkdag na morgen of na avond met mensen chaten en ook na weekend chaten dus maar mijn vraag is en waarom chatenplaza werk niet dan als vraag mag??

Peter Pan
Down in Romania - 1815 days ago
posted: 05/10/16

Is het Roemeens Chatplaza? Wat is er aan de hand met het verpliicht inloggen?

Doet Er Niet Toe
Down in Netherlands - 1831 days ago
posted: 20/09/16

Moet ineens registreren, dat is niet de bedoeling volgens mij. Is de site eruit? wat is de oplossing

Belle
Comment from Netherlands - 1832 days ago
posted: 18/09/16

Je e-mailadres achterlaten bij chatplazza is volgens mij niet ; zonder registratie chatten. Heel vervelend , had leuke en gezellige chats, helaas voor mij geen chatten meer op de plazza!

Mike123
Down in Netherlands - 1832 days ago
posted: 18/09/16

Waar zitten de chatters van Chatplaza 50 nu?

Florence
Down in Netherlands - 1833 days ago
posted: 17/09/16

Ik kan niet meer inloggen op chatplaza. Wat kan ik daaraan doen?

Henny
Disruption in Netherlands - 1834 days ago
posted: 16/09/16

Bij chatcafe en direct chatten, wordt ik doorgewezen naar websit chatplaza.anchor.chat. dus ik kan niet direct chatten!!!!

DZ
Comment from Netherlands - 1835 days ago
posted: 15/09/16

IK KAN GEWOON NIET OP CHATPLAZA .HOE KOMT DAT NOU?

DZ
Comment from Netherlands - 1835 days ago
posted: 15/09/16

Het klopt iets NIET met https://chatplaza.anchor.chat/verify-email krijg telkens herhaling te zien: ´´Er is een activatie e-mail gestuurd naar: .... Er bestaat een kans dat onze e-mail in je spambox terecht komt. Geen e-mail ontvangen?´´

Arend Dijk
Comment from Netherlands - 1840 days ago
posted: 10/09/16

Ik moet me eerst registreren voordat ik contact kan maken. tot nu toe was dat nooit zo, Wat doe ik fout?

Ponyio
Down in Netherlands - 1841 days ago
posted: 10/09/16

Als je wil direct chatten wordt anchor chat opgestart en moet je registreren met mail adres. Waar blijft chatten zonder registratie???? poniyo

Jixs 1
Down in Netherlands - 1841 days ago
posted: 09/09/16

Browserhacking?. geen inlog mogelijkheid. :(

Sandy1967
Down in Netherlands - 1842 days ago
posted: 09/09/16

Kan niet inloggen, ik word omgeleid naar een denk ik spaanse site

Zonnetje))
Down in Netherlands - 1842 days ago
posted: 08/09/16

Chatplaza onbereikbaar, wat kan ik er aan doen?

Jhoepi
Down in Netherlands - 1842 days ago
posted: 08/09/16

Onberijukbaarb wegens klote sites en gedoe van web en spaanse zooi

Icecube
Down in Netherlands - 1842 days ago
posted: 08/09/16

Wil geen inlogscherm dat continue verschijnt bij "direct chatten".

Yvonne
Down in Netherlands - 1842 days ago
posted: 08/09/16

Kan ook al 2 dagen niet op chatplaza komen, uitleg graag!

Yvonne
Down in Netherlands - 1842 days ago
posted: 08/09/16

Ook al 2 dagen dat ik niet op chatplaza kom, uitleg graag!

Mischa
Comment from Netherlands - 1842 days ago
posted: 08/09/16

Chatplaza ligt eruit, een zegen

Meisje Met Luier Om
Down in Netherlands - 1842 days ago
posted: 08/09/16

Ik kan er niet inkomen geeft steeds foutmelding aan was nooit zo

Rene
Comment from Netherlands - 1842 days ago
posted: 08/09/16

Hallo,ik kan al 2 dagen niet meer op chatplaza , wat is er aan de hand???

Arie
Down in Netherlands - 1842 days ago
posted: 08/09/16

Kan ineens niet meer op plaza komme al van af gisteren 1/ 9 7 2016 waarom niet.

Sproetje
Down in Netherlands - 1842 days ago
posted: 08/09/16

Waarom kan ik niet meer in chatplaza komen is er een storing ben niet de enige die er niet in kan

Down in Netherlands - 1842 days ago
posted: 08/09/16

Kan niet op chatplaza komen er komt steeds een andere site

Beerkik
Disruption in Netherlands - 1843 days ago
posted: 08/09/16

Ik kan mijn account niet voltooien

Paul Jacobs
Comment from France - 1843 days ago
posted: 07/09/16

Een veraandering is dus geen verbetering, jammer

Kaat Mossel(010)
Down in Netherlands - 1843 days ago
posted: 07/09/16

Hallo en een goede avond(ahum)! Tja, jammer kon niet inloggen heden avond...storinggevalletje dus.. Dus hopenlijk tot morgen Bolle Jan!kussiess

G.de Kamper
Down in Netherlands - 1843 days ago
posted: 07/09/16

Hallo, ik kan ineens niet meer op chatplaza komen, heel vreemd zat er vanmiddag nog op

Lin
Down in Netherlands - 1860 days ago
posted: 21/08/16

Ik krijg connection failed bij poging tot openen van de website

Irene Bogaerts (*Schutter*)
Down in Belgium - 1874 days ago
posted: 07/08/16

Geachte, Zonder reden werd ik plots geband(ben niet gaan spammen,was niet grof en ik heb niet gescholden,ik zag ook plots 25 admins staan in 1 room,zoveel ware admins zijn er nog nooit geweest zover ik chatplaza ken,maar ik weet dat de site al menige dagen stoornissen heeft misschien komt het daarmee,mijn nicknaam is *Schutter* kan ik vandaag nog op geraken of hoe moet ik het doen? mijn emailadres is [email protected]

Harry Nijkamp
Disruption in Netherlands - 1879 days ago
posted: 03/08/16

Er komt steeds een reclamepagina in beeld en kun je niet meer chatten

Bram
Down in Netherlands - 1879 days ago
posted: 03/08/16

Ik word in de chat telkens naar andere pagina's gestuurd

C. C
Disruption in Netherlands - 1882 days ago
posted: 31/07/16

VIRUS MELDING BIJ SOMMIGE KAMERS , ZIT NIET IN MIJN PC ANDERE CHATTERS HEBBEN DIT OOK

Robbert
Disruption in Netherlands - 1882 days ago
posted: 30/07/16

Ik heb kennelijk een ban, maar ik weet niet waarom.

Jhoop
Disruption in Netherlands - 1901 days ago
posted: 11/07/16

Ik heb kennelijk een ban, maar weet niet waarom?

Jhoop
Disruption in Netherlands - 1901 days ago
posted: 11/07/16

Ik begrijp niet dat ik een ban heb en wanneer dit weer wordt opgeheven?

Jayda__
Disruption in Netherlands - 2004 days ago
posted: 31/03/16

Het probleem is het volgende er word door de admins vriednjespolitiek gespeelt en dit is echt erg. De chat word er niet leuker door.

Davy
Disruption in Belgium - 2007 days ago
posted: 27/03/16

Waarom kan ik niet op chatplaza komen ik krijg steeds de melding: Connection failed, please try later! mijn zus was er op eergisteren en ze zei iets dat ze aangesproken was over banned of iets en ip adres

Ashley
Disruption in Netherlands - 2017 days ago
posted: 17/03/16

Ik kreeg ineens een bann waarom?

Christel 1972 Les; Geen Sekstalk.
Disruption in Netherlands - 2120 days ago
posted: 06/12/15

Ik heb ook een ban gekregen en heb dezelfde melding. Die ban kwam van een zekere mevrouw of meneer Lowlander of zo. Ik ben nooit onbeleefd maar het werd onbeleefd tegen mijn.

Ineke
Comment from France - 2228 days ago
posted: 19/08/15

Gm ik zit vaak op chatplaza iemand heet daar watergeus valt me sdeeds lastig die mot je maar blokkeren op chatplaza

Maurice
Down in Netherlands - 2384 days ago
posted: 16/03/15

Ik ben nu al meer dan 1 dag om onduidelijke redenen geband. snap niet waarom. krijg steeds de melding connection failed, try later again.

Loesje
Disruption in Netherlands - 2425 days ago
posted: 04/02/15

Aan frank ! Hoe is het afgelopen , en kan je er al in?

Loesje
Disruption in Netherlands - 2425 days ago
posted: 04/02/15

Hoi Ik kan al 3 dagen niet meer inloggen in chatplaza met dit ip adres , krijg de melding > connection failed please try later. Ik kan wel via andere IP erin . Waarschijnlijk ben ik geband om niets, nam het op voor een chatter die geband werd . Ik zei enkel >> hij deed toch niets verkeerd ! Waarop ik er niet meer in kon , al 3 dagen niet!

Reuver
Comment from Netherlands - 2449 days ago
posted: 10/01/15

Klopt. werd ook geband omdat ik niks zei op de chat. Dag later zei ik er wat van in de room tegen anderen omdat ineens iemand gebant werd en werd en meteen werd ik geband. Dus zit daadwerklijk corrupte moderator daar

Freddy
Down in Netherlands - 2455 days ago
posted: 04/01/15

Kan niet meer op komen er staat gebad toen ik er op zat miss door een foute naam of zo maar was niet vervelend mvg

Maurice
Down in Netherlands - 2455 days ago
posted: 04/01/15

Sinds 3 dagen kan ik niet meer inloggen. Nog wel op de homepagina, maar als ik naar direct chatte ga krijg ik de melding "connection failed please try later"

Anne
Disruption in Netherlands - 2465 days ago
posted: 25/12/14

Moderator istatwat bij chatplaza banned onterecht. Begrijp niet wrm zulke personen zo'n functie krijgen op chatplaza. Wil hierover een klacht indienen. Bij wie kan ik terecht?

Franky
Down in Netherlands - 2465 days ago
posted: 25/12/14

Helaas Bloempje...hier krijg je niet de antwoorden die je zoekt. Hier hoor of zie je niks...vraag me af wat deze site voor nu heeft?????

Bloempje
Down in Netherlands - 2469 days ago
posted: 22/12/14

Hoelang doert een ban

Franky
Down in Netherlands - 2492 days ago
posted: 29/11/14

Gebeurt er hier ook wat met je klachten/problemen?

Franky
Down in Netherlands - 2499 days ago
posted: 21/11/14

Ik zie dat er steeds dezelfde vraag wordt gesteld en waar ik zelf ook mee zit. Helaas blijven antwoorden uit merk ik want ook ik kamp met het feit dat ik niet meer op chatplaza kan inloggen en ook steeds de melding krijg "connection failed". Is er iemand die WEL een passend of werkend antwoord heeft? Ligt de site eruit of iets dergelijks? Net als vele anderen zou ik dus graag willen weten wat er loos is met chatplaza want hier op de site kan ik zien dat er geen storingen zijn in het land.

Ikke
Disruption in Netherlands - 2506 days ago
posted: 14/11/14

Ik word lastig gevallen door ene peter 63 zit meestal in de games en de bibox kan hij worden geband hij maakt ook graag ruzie met iedereen en hij neemt kinderen in zijn prive en doet rare dingen in zijn prive

Tiny
Down in Netherlands - 2506 days ago
posted: 14/11/14

Kan het ook wezen dat je ben geband op plaza??

Lindaaa
Down in Netherlands - 2506 days ago
posted: 14/11/14

Ik kom er niet meer in is er wat aan de hand op plaza

Ton
Comment from Netherlands - 2573 days ago
posted: 08/09/14

Kom niet meer op de site.

Anneke Fftjes
Disruption in Netherlands - 2588 days ago
posted: 24/08/14

Was pas 5 min aan het chatten met een paarmensen tesaam over de vakantie .werdt ik eraf gegooid en kan er niet meer opkomen!!!!! wat is er aan de hand???

Jeroen
Down in Netherlands - 2622 days ago
posted: 21/07/14

Ik krijg alsmaar connection failed als ik de chat op probeer te starten. Dit is nu al een aantal dagen zo helaas.

Henk
Down in Netherlands - 2624 days ago
posted: 19/07/14

Sinds de chatplaza site een paar dagen geleden veranderd is, kan ik niet meer inloggen.Ik krijg steeds bij het initialeseren van de website, connection failed, try later. Voor de website is veranderd had ik geen problemen met inloggen, mvg Henk.

  Rate chatplaza.nl

  chatplaza.nl has been rated 2.5 out of 5 based on 20 vote(s) and 83 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore chatplaza.nl

  98

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  brekend.nl - 58 secs ago
  zopim.com - 9 mins ago
  leh4you.nl - 50 mins ago
  putlocker.com - 60 mins ago

  Sites Facing Disruption

  hookers.nl - 9 mins ago
  tennisdump.nl - 20 mins ago
  112groningen.nl - 49 mins ago
  bestwelsnel.nl - 10 hours ago
  warmteservice.nl - 11 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  brekend.nl - 58 secs ago
  studyinholland.nl - 4 mins ago
  fietsparts.nl - 9 mins ago
  zopim.com - 9 mins ago
  hookers.nl - 9 mins ago

  Laatste opmerkingen

  M. Hakkenbrak
  bijenkorf.nl
  Storing, kan online niets betalen
  Frans Van Oirschot
  n85.bullchat.nl
  Wanneer is het probleem dat iedereen die je aanklikt offline is weer opgelost???
  Inloggen gaat niet
  Eindhoven
  n85.bullchat.nl
  Bij inloggen met foto staat iedereen offline. Zonder foto kan wel.
  Na inloggen zie ik alle deelnemers, maar als ik die aanklik zijn ze allemaal Off Line en ik kan geen berichten sturen.
  Hallo...Ik kan gewoon inloggen op mijn telefoon op bullchat.nl. Echter eenmaal ingelogd is iedereen offline en kan ik geen berichten sturen. Wat is hier aan de hand?
  Je kan wel op bullchat foto weg halen dan werkt het wel
  Inloggen lukt niet
  Niet op site kunnen komen
  Miriam
  hm.com
  Bestellen lukt niet, site blijft hangen