orange.fr Status op dit moment

Lukt het je niet orange.fr te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van orange.fr en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit orange.fr

orange.fr Actuele storingen

orange.fr Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op orange.fr een storing is?

V: Wat moet ik doen als orange.fr niet lijkt te werken?

Als orange.fr online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor orange.fr.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (193.252.133.34) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als orange.fr inderdaad niet werkt?

Als orange.fr inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.orange.fr, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met orange.fr

Gefrustreerd omdat orange.fr offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van orange.fr direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van orange.fr direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in orange.fr forum als je daar je vraag stelt.

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Van Dijk C.J.
Down - 62 days ago
posted: 27/08/20

Onze huistelefoon geeft al 3 dagen continu een in gesprek toon. Wij kunnen dus niet bellen. Als men ons belt dan krijg te horen dat dit nr niet bereikbaar is.

Willemsen
Down - 66 days ago
posted: 23/08/20

Nog steeds geen internet In Frankrijk La serre Les Taillades Hautes

Willemsen
Down - 68 days ago
posted: 21/08/20

Geen internet in Frankrijk la serre

Bernard
Down in Netherlands - 284 days ago
posted: 18/01/20

Geen 4G in Frankrijk

  Rate orange.fr

  orange.fr has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 4 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore orange.fr

  100

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  kruidvat.nl - 22 mins ago
  payment.buckaroo.nl - 36 mins ago
  smartschool.be - 1 hours ago
  duo.nl - 2 hours ago
  n85.bullchat.nl - 2 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  afspraakjes.be - 1 secs ago
  zara.com - 17 secs ago
  praxis.nl - 2 mins ago
  cbs.com - 2 mins ago
  buienradar.nl - 2 mins ago

  Laatste opmerkingen

  De website allekabels.nl doet het niet terwijl issitedownrightnow.com aangeeft dat de site wel online is. Ik kan verder alle websites normaal bezoeken, behalve de site van allekabels.nl. Mijn verbinding is een glasverbinding van Signet via het netwerk van Eurofiber.
  Website down
  123inkt en 123-3D zijn offline. site niet te bereiken
  Feline
  pixlr.com
  Ik kan soms een foto inladen maar ik kan verder helemaal niks. Want dan staat onderin mijn scherm, pixlr reageert niet herladen. Als je dan op herladen drukt gebeurt precies hetzelfde. Ik heb de app nodig voor een schoolopdracht. Dus alsjeblieft snel reactie.
  Ewiem
  duo.nl
  Kan de site niet op, connection refused
  Jan Bongaerts
  aliexpress.com
  Vandaag 1e bestelling gedaan bij Aliexpress. Account gemaakt met mijn mobiel telefoonnummer en wachtwoord ingevoerd. Als ik nu met dat nummer wil inloggen, gaat dat niet omdat ik ons landnummer 31 niet kan invoeren. Er is slechts keuze uit een vijftal landen...????
  Marije
  duo.nl
  De site is niet bereikbaar
  M.Dionisius
  kruidvat.nl
  Ik krijg al 2 dagen bericht dat er stoting is als ik op bestellen druk. Vreselijk irritant!!! Heb al tweemaal klantenservice gebeld en zou steeds snel opgelost zijn. Niet dus!!
  Inloggen is niet mogelijk, 1ox, 20x, 30x en steeds dezelfde melding van Marktplaats; probeer het nog een keer. De AI adviseert een nieuw account aan te maken, maar dan kan je niets verlengen of betalen, maar dat snapt ie niet. Het is kennelijk erg simpel volk bij Marktplaats, altijd lopen klooien en rommelen met de site met alle narigheid voor de betalende klanten die bij tijd en wijle alles kwijt zijn
  Inloggen is een RAMP na 30 x de Marktplaats melding; Het volgende is fout gegaan. Sorry, er is iets fout gegaan. Probeer het nog een keer. en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en de AI vraaht; wil je weten hoe je moet inloggen ....