ns.nl Status op dit moment

Lukt het je niet ns.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van ns.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit ns.nl

ns.nl Actuele storingen

ns.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op ns.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als ns.nl niet lijkt te werken?

Als ns.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor ns.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (23.55.188.167) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als ns.nl inderdaad niet werkt?

Als ns.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.ns.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met ns.nl

Gefrustreerd omdat ns.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van ns.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van ns.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in ns.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als ns.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (23.41.41.56) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Marijke
Down in Netherlands - 1799 days ago
posted: 03/09/15

Probleem met uitprinten e tickets geeft aan storing ns

  Rate ns.nl

  ns.nl has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 1 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore ns.nl

  100

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  smartschool.be - 2 hours ago
  onzegeheimpjes.nl - 3 hours ago
  utopiatv.nl - 4 hours ago
  allekabels.nl - 4 hours ago
  directrev.com - 5 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  afspraakjes.be - 1 mins ago
  unibet.nl - 2 mins ago
  coolcat.nl - 2 mins ago
  zalando-lounge.nl - 3 mins ago
  chloesterk.nl - 16 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Unknown
  habbo.nl
  De website is niet toegankelijk ivm met een storing
  Vervloet
  bonprix.nl
  Ik kom mijn winkelmandje niet in waardoor ik geen artikelen kan bestellen..
  Site werkt niet
  Ik kan niet inloggen.
  02-08-2020: foto's zijn onzichtbaar. Dit is het geval bij mijn eigen advertenties en in advertenties van andere aanbieders op de site. Ook foto's in chat zijn niet zichtbaar.
  J. Dr Vries
  plus.nl
  Hallo, Ik kan geen boodschappen meer selecteren en krijg een foutmelding. Ik denk een server probleem. Op de vaste computer gaat het wel goed maar op de mobiel niet. Als ik wel een artikel of product kan selecteren of meerdere dan krijg ik geen totaalprijs te zien maar pas als de bestelling is gedaan... Graag hoor ik van u of dit probleem al bekend is en hoe jullie dit gaan oplossen. Alvast hartelijk dank.
  Storing, website niet bereikbaar
  Het IP-adres van de server van www.kadaza.nl kan niet worden gevonden Alle andere sites werken wel
  Rickofmack
  chatplaza.nl
  Ik ben van de chat gebannen.Ik weet helemaal niet waarom. Dit gebeurt reeds voor de tweede maal deze week. Bij de eerste ban heb ik hier ook gereageerd en na een paar dagen kon ik weer één keer de chat, daana lukte het weer niet mee. Graag had ik dit probleem blijvend opgelost. Bij voorbaat dank, met vriendelijke groeten, Rick
  Weer down ..... en weer geld vragen voor chat