islive.nl Status op dit moment

Lukt het je niet islive.nl te bereiken? Kom er hier achter of de site alleen voor jou niet bereikbaar is of dat er een storing op de site is.
Hieronder zie je de actuele status van islive.nl en kun je zien of er een wereldwijde storing is, of dat er bij jou iets misgaat!

Controleren
Click here to visit islive.nl

islive.nl Actuele storingen

islive.nl Wereldwijde onderbrekingen

Wat moet je doen als er op islive.nl een storing is?

V: Wat moet ik doen als islive.nl niet lijkt te werken?

Als islive.nl online is en voor jou een storing lijkt te hebben, voer dan foutopsporing uit of ga op zoek naar een alternatief voor islive.nl.

In de meeste gevallen ligt het probleem bij een corrupte DNS. In dat geval kun je simpelweg gebruik deze IP-adres (35.204.232.81) en kopiëren het in de adresbalk van je browser en op enter klikken. Als de site nu gewoon werkt, kun je er zeker van zijn dat je DNS het probleem is. Los dit hier snel op.

Q: Wat als islive.nl inderdaad niet werkt?

Als islive.nl inderdaad offline is kun je:

 1. Alternatieve URLs proberen zoals m.islive.nl, de naam van de site met of zonder www. ervoor, enz.

 2. Wachten – de meeste storingen duren niet lang en zijn tijdelijk.

 3. Een vraag posten op het forum, de blog, Facebookpagina of Twitter – managers posten vaak van tevoren wanneer een website tijdelijk niet werkt of als er een storing is, dus op deze plaatsen heb je goede kans op een antwoord.

 4. Op zoek gaan naar een alternatief – Klik hier om te zien of er alternatieven zijn. In de meeste gevallen vind je heel makkelijk een alternatief!

Zoek naar een site die vergelijkbaar is met islive.nl

Gefrustreerd omdat islive.nl offline is/niet werkt? Geen probleem. Hier kun je snel kijken of er een site bestaat die vergelijkbare diensten levert. Ken je al zo'n site? Laat het ons dan hier weten!

Vraag de webmaster van islive.nl direct om hulp

Er is een manier om managers en webmasters van islive.nl direct om hulp te vragen bij een storing. Klik simpelweg op een van de “Volg ons!” knoppen, kopieer de onderstaande url en post dit op Facebook, Twitter of in islive.nl forum als je daar je vraag stelt.

Tips voor foutopsporing

Probeer deze tips als islive.nl offline lijkt te zijn (maar dat niet is) of op jouw computer niet werkt:

Stap 1Leeg je cache door CTRL + F5 in te drukken. Helpt dit niet, ga dan door met stap 2.
Stap 2Probeer je modem te resetten door hem uit te zetten. Start tegelijkertijd ook je computer opnieuw op. Blijf je problemen houden, ga dan door met stap 3.
Stap 3Als je problemen blijft houden kan het zijn dat je virusscanner de boosdoener is. Heb je een virusscanner, zet die dan uit en schakel ook je firewall uit om te kijken of dit het probleem oplost.
Stap 4Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kan het zijn dat je DNS corrupt is. DNS is een dienst die een voor mensen leesbaar webadres (zoals issitedownrightnow.com) vertaalt naar een IP-adres dat machines kunnen lezen (zoals 50.116.7.135).

Om te controleren of het probleem bij je DNS ligt, kopieert dit IP-adres (35.204.232.81) in de adresbalk van je browser en klikt op enter. Als de site nu zonder problemen laadt, weet je dat het probleem bij je DNS ligt. Los dit hier op!

Klachten en opmerkingenonderbreking
storing


Henk
Comment - 114 days ago
posted: 03/07/20

Tijdens het inloggen, kan ik niet daadwerkelijk zien dat ik ben ingelogd. Vanuit daar kan ik geen berichten versturen omdat het niet zichtbaar is dat ik ben ingelogd? Het is nu al een paar dagen zo,en heb geen idee hoe ik contact moet leggen.

Pascal Edens
Down - 206 days ago
posted: 02/04/20

Webcam werkt niet

Pascal
Down - 206 days ago
posted: 02/04/20

Web cam werk niet op de zite

Piet
Comment - 271 days ago
posted: 29/01/20

De site geeft telkens aan dat de gebruiker de chatverbinding verbroken heeft, terwel de gene nog steeds online is.

  Rate islive.nl

  islive.nl has been rated 3 out of 5 based on 1 vote(s) and 4 users reviewed this website.

  Gezondheidsscore islive.nl

  100

  Sites waar op dit moment een storing is
  Netherlands (Nederland)

  cafestyle.nl - 1 hours ago
  duo.nl - 1 hours ago
  kadaster.nl - 2 hours ago
  uplay.ubi.nl - 2 hours ago
  mijn.unive.nl - 3 hours ago

  Laatst gecontroleerde sites
  Netherlands (Nederland)

  quizlet.nl - 10 secs ago
  unibet.nl - 2 mins ago
  roompot.nl - 7 mins ago
  mijnwoordenboek.nl - 12 mins ago
  hm.com - 14 mins ago

  Laatste opmerkingen

  Jan Bongaerts
  aliexpress.com
  Vandaag 1e bestelling gedaan bij Aliexpress. Account gemaakt met mijn mobiel telefoonnummer en wachtwoord ingevoerd. Als ik nu met dat nummer wil inloggen, gaat dat niet omdat ik ons landnummer 31 niet kan invoeren. Er is slechts keuze uit een vijftal landen...????
  Marije
  duo.nl
  De site is niet bereikbaar
  M.Dionisius
  kruidvat.nl
  Ik krijg al 2 dagen bericht dat er stoting is als ik op bestellen druk. Vreselijk irritant!!! Heb al tweemaal klantenservice gebeld en zou steeds snel opgelost zijn. Niet dus!!
  Inloggen is niet mogelijk, 1ox, 20x, 30x en steeds dezelfde melding van Marktplaats; probeer het nog een keer. De AI adviseert een nieuw account aan te maken, maar dan kan je niets verlengen of betalen, maar dat snapt ie niet. Het is kennelijk erg simpel volk bij Marktplaats, altijd lopen klooien en rommelen met de site met alle narigheid voor de betalende klanten die bij tijd en wijle alles kwijt zijn
  Inloggen is een RAMP na 30 x de Marktplaats melding; Het volgende is fout gegaan. Sorry, er is iets fout gegaan. Probeer het nog een keer. en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en noge een keer, en de AI vraaht; wil je weten hoe je moet inloggen ....
  Barbara
  zooplus.nl
  Ik probeer al 2 dagen iets te bestellen maar de pagina laad niet zodra ik op: 'ga naar besteloverzicht' druk.. Heb het op meerdere pc's geprobeerd maar op alle toestellen doet de site het niet.
  Claudia
  twoo.com
  Er is blijkbaar een storing..twoo opend niet..sind gisteren
  Server down
  Lorezno
  twoo.com
  Twoo is currently unavailable again i'm getting this message..
  Mijn site laadt niet in, en op het dashboard geraak ik probleemloos? ook het voorbeeld kan ik zien. maar de live versie wil maar niet laden...